“We hebben 14 locaties bij Cicero en bieden intramurale en extramurale zorg aan: van Wlz tot GRZ. De hulpmiddelen die we huren, zoals rolstoelen en posybedden, worden onderhouden door een adviseur van MediReva Revalidatie. Op diverse locaties hebben we wekelijks een vast spreekuur. Bij de wat kleinere locaties zijn reparaties op aanvraag. Daarnaast bieden we rolstoelen aan voor particulier gebruik via de Wmo.”

Hulpmiddelen in depot
“Naast het onderhoud van rolstoelen, is ook het beheer van antidecubituskussens ondergebracht bij MediReva. Dat neemt ons veel werk uit handen. Hierdoor voorkomen we dat er kussens kwijtraken, ze niet goed gereinigd zijn of verouderen. Dat wil je natuurlijk niet. Daarom ben ik er groot voorstander van dat we dit soort hulpmiddelen in depot hebben. Wat mij betreft zou dat met andere hulpmiddelen zoals met de rolstoelen ook mogen. Met één telefoontje hebben we het binnen een paar uur in huis. Bovendien lijkt het me efficiënter om hulpmiddelen in het beheer van je organisatie te hebben. Nu is dat per zorglocatie.”

Nog steeds voor MediReva kiezen
“Ik heb met diverse mensen bij MediReva Revalidatie contact. Die contacten zijn altijd goed geweest. En als er iets niet naar wens verloopt, dan kan ik dat in alle openheid bespreken. Het wordt dan adequaat opgelost. Bovendien evalueren we regelmatig zodat we beiden weten wat er speelt. Het leuke is dat ik MediReva nog ken van de tijd dat ze in Noorbeek zaten. Inmiddels heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt en gaat het er anders aan toe dan voorheen. Dat neemt niet weg dat ik nu nog steeds zou kiezen voor MediReva Revalidatie.”