Aanpak

Iedere zorginstelling is anders. Daarom biedt MediReva Revalidatie concepten op maat. Met respect voor de instelling en bewoners houden we rekening met de cultuur, wensen en behoeftes. Hierdoor behoudt een instelling zijn identiteit en loopt onze dienstverlening naadloos over. Na verloop van tijd evalueren we de samenwerking zodat we continu kunnen verbeteren.

Daarnaast kunnen we vertrouwen op MediReva voor de beste producten en zorg op maat. Met een heel groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen kunnen we ook adviseren over hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, darmspoelen, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes.

Benieuwd hoe onze huidige klanten de samenwerking ervaren? Lees hier de verhalen van diverse zorginstellingen.

MediReva Groep

De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan zowel klanten als zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een uiterst professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

MediReva is een onafhankelijk familiebedrijf. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen
  • Contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
  • Een A-merkenbeleid in ons assortiment
  • 24-uurs distributie van je producten en materialen
  • Producten en materialen eenvoudig besteld en snel in huis
  • Een goede bereikbaarheid van onze klantenservice, zonder wachttijden en keuzemenu’s
  • Handige instructievideo’s over het gebruik van hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen
  • Een eigen en modern distributiecentrum van maar liefst 12.000 m²

Onze visie

MediReva streeft ernaar om mensen met een zorgbehoefte te stimuleren om gezondheid breder te zien dan enkel hun aandoening. In onze aanpak staat de mens centraal, niet de aandoening. MediReva heeft hierbij als doel om het leveren van hulpmiddelen en de bijbehorende zorg op een kwalitatief hoog niveau te bieden en houden, tegen betaalbare prijzen. Voor nu en in de toekomst. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden we onze klanten en stakeholders voelbare meerwaarde.