Rapportages en optimalisatie

Steeds meer zorginstellingen zijn geïnteresseerd in data. Welke hulpmiddelen zijn in verhuur, welke gekocht of geleased en tegen welk tarief? En wat is er voorradig of welke hulpmiddelen worden gereinigd? Met ons digitale platform MediRevaNet kunnen we je real-time inzicht geven in deze statistieken. Op basis van deze data ontstaat er beter inzicht in de financiële kant van hulpmiddelen en kan bijvoorbeeld een langetermijnonderhoudsplan (LTOP) opgesteld worden. Indien gewenst kunnen diverse data periodiek in Excel of PDF als rapportage worden aangeleverd om zo de dienstverlening te optimaliseren.

Inspiratiesessies

MediReva Revalidatie organiseert regelmatig inspiratiesessies samen met klanten zoals Envida, Sevagram en De Zorgboog. Tijdens deze gezamenlijke sessies worden er bijvoorbeeld applicaties ontwikkeld om zorgprocessen gerelateerd aan hulpmiddelen in kaart te brengen. Zo wordt geanalyseerd hoe hulpmiddelen beter ingezet kunnen worden om te voldoen aan bepaalde zorgvragen. Geïnteresseerd in een inspiratiesessie? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Infodagen

Jaarlijks organiseert MediReva Revalidatie een infodag voor zorgprofessionals in samenwerking met fysio- en ergotherapeuten. Om het zo relevant mogelijk in te steken, geven zorgprofessionals vooraf aan waar ze behoefte aan hebben. Zo ontstaat er een evenwichtig programma dat leerzaam is voor alle aanwezigen.