Totaaloverzicht makkelijk online opzoeken

Via onze eigen online tool MediRevaNet heb je toegang tot een totaaloverzicht van alle hulpmiddelen die je bij ons kunt huren. Onze eigen logistieke dienst verzorgt vervolgens het transport van het product. Tijdens de huurperiode kun je te allen tijden informatie opvragen over de dagprijs, op welke locatie het hulpmiddel in verhuur is (inclusief afdeling en kamer), het aantal dagen dat het hulpmiddel in verhuur is en de tot dan toe opgebouwde kosten.

Direct inzicht in medische hulpmiddelen

Alle medische hulpmiddelen die door onze monteurs worden gekeurd, worden voorzien van een uniek nummer en een keuringssticker. Die informatie wordt ingevoerd in ons systeem en vervolgens gekoppeld aan MediRevaNet. Zo heb je direct inzicht in je medische hulpmiddelen, weet je wanneer de keuring heeft plaatsgevonden en tot wanneer de keuring geldig is. Bij de status van een hulpmiddel kan worden aangegeven of het is goed- of afgekeurd of dat het gerepareerd dient te worden.

Langetermijnonderhoudsplan (LTOP) opstellen

Wil je weten of en wanneer een medisch hulpmiddel aan vervanging toe is? Samen met jou stellen wij een langetermijnonderhoudsplan op, zodat je op de hoogte bent wanneer een medisch hulpmiddel aan vervanging toe is. Verder geeft MediReva je graag advies, geheel product- en merkonafhankelijk.

 

Heb je al MediRevaNet, log dan hier in.