Mobiliteit

Bij MediReva kun je terecht voor (het huren van) hulpmiddelen die je zelfstandigheid en mobiliteit ondersteunen, zoals rollators, scootmobielen en seniorenbedden.

Hulpmiddelen voor mobiliteit

Samen met de website annex zorgorganisatie Hulpmiddelwereld.nl levert MediReva hulpmiddelen die helpen je zelfstandigheid en mobiliteit (zo lang mogelijk) te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op-stoelen kun je bij MediReva huren voor een langere periode. Ook woningaanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Onze technici zijn je graag van dienst bij het plaatsen van thuishulpmiddelen, zoals een wandbeugel, douchezitje of drempelhulp.

Adviseurs op huisbezoek

Omdat er een grote diversiteit aan hulpmiddelen voor woningaanpassingen op de markt is, kunnen we ons voorstellen dat je hier meer informatie of advies over nodig hebt. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om je woning te bekijken en mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende thuisdemonstraties van hulpmiddelen

MediReva beschikt over een in house mobiliteitswinkel. In het pand van ons hoofdkantoor in Maastricht zit een vestiging van Hulpmiddelwereld.nl, waar je terecht kunt voor verschillende mobiliteitshulpmiddelen. Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Geen probleem. Een van onze adviseurs komt dan met de gewenste hulpmiddelen bij je langs voor een thuisdemonstratie. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

O4 Wheelchairs

Samen met 04 Wheelchairs biedt MediReva Revalidatie lichtrijdende rolstoelen die helemaal op maat gemaakt worden. Er zijn diverse eigentijdse en sportieve modellen beschikbaar. Voor meer advies over de rolstoelen kun je terecht bij Hulpmiddelwereld Thuiszorgwinkel in Maastricht. De adviseurs kunnen samen met jou kijken naar de mogelijkheden op basis van je wensen en lichaamsbouw.

Hulpmiddelwereld Thuiszorgwinkel

Weerhuisweg 4
6226 NC Maastricht

T: 088-0080198
E: info@hulpmiddelwereld.nl

Openingstijden:
08:30- 17:00 ma t/m vr