Mijn naam is Cathy Starmans, 26 jaar en sinds 2016 werkzaam bij MediReva Revalidatie in Maastricht. Sinds 2018 heb ik de functie projectmedewerker. Deze functie sluit aan bij de opleiding die ik volg, namelijk Technische Bedrijfskunde. Naast mijn werk en studie geniet ik van zeilen, wandelen en borrelen met vriendinnen.

Hoe ben ik terecht gekomen bij MediReva Revalidatie?

Tijdens mijn studie MBO zorgtechnicus ben ik voor het eerst in contact gekomen met MediReva Revalidatie. In 2015 liep ik namelijk stage bij Zuyderland Sittard. Tijdens de stageperiode heb ik geregeld meegelopen met een collega van MediReva Revalidatie. Door de positieve ervaring besloot ik een mijn beroepsopleidende stage bij MediReva Revalidatie uit te voeren. Ik heb op alle afdelingen mee gewerkt. Hierdoor kreeg ik een goede indruk van de organisatie. Graag wilde ik mijn afstudeerstage ook binnen MediReva Revalidatie uitvoeren. Dit was gelukkig mogelijk. Mijn afstudeeropdracht was het opzetten van kwaliteitsstandaarden en het uitvoeren van kwaliteitscontroles, binnen de afdeling Mobiliteit.

Door mijn afstudeeropdracht ontstond de interesse voor het verbeteren van processen en het procesmatig werken. Dit was voor mij de reden om te beginnen aan de HBO opleiding Technische Bedrijfskunde. Tegelijkertijd ben ik begonnen in mijn functie als projectmedewerker. Het eerste project was het inwerkprogramma opstellen voor de afdeling Mobiliteit.

Inmiddels werk ik al een tijdje als projectmedewerker, wat een leuke en afwisselende functie is. Het werken met data vind ik het meest leuke en uitdagende. Werken met data komt deels terug in mijn studie. Hierbij ligt de focus op procesoptimalisatie. Om processen te kunnen optimaliseren werk ik samen met verschillende collega’s zoals teamleiders, monteurs, logistiek medewerkers en/ of accountmanagers.  De input die zij geven is zeer waardevol bij het optimaliseren van de processen.

Op dit moment hebben we een procesoptimalisatie uitgevoerd op het gebied van voorraadbeheer van de AD-kussens. Samen met collega’s hebben een werkwijze gecreëerd, waardoor de voorraad van de AD-kussens kloppend is. Dit soort opdrachten geven mij veel voldoening. Daarnaast houd ik mij bezig met het ontwikkelen van dashboarden. De insteek van de dashboarden is dat zowel de teamleiders, het management als de medewerkers inzichten krijgen in de processen en data verschaffen waar op gestuurd kan worden.

Het projectteam binnen MediReva Revalidatie bestaat momenteel uit twee medewerkers. In het begin werkten we veel samen, maar we krijgen steeds meer onze eigen projecten. Echter, sparren we regelmatig over onze projecten. Dat werkt goed. Hierdoor ervaar ik een fijne samenwerking, waarbij we  elkaar aanvullen.

Voor andere projecten werk ik regelmatig samen met Asker Healthcare Group. De projecten van Asker Healthcare Group zijn voornamelijk gericht op duurzaamheid. Tijdens de meetings wisselen we kennis met elkaar uit.

Wat is voor mij een goede werkdag?

Een goede werkdag is voor mij is het oplossen van een probleem, dashboarden bouwen of structuur aanbrengen in processen, door middel van procesflows en/ of werkinstructies. Ik vind het prettig tijdens projecten, dat er een gevoel heerst van gezamenlijke inzet en hierdoor iedereen met een positief gevoel naar buiten loopt.

Ik vind het belangrijk om afwisseling in mijn werkzaamheden te hebben. Momenteel match mijn functie goed bij mijn interesses. Echter, sta ik altijd open om mijn interesses verder te bekijken/ vaardigheden te ontwikkelen.

Binnen MediReva Revalidatie heerst een hele fijne sfeer en er werken leuke/ gezellige collega’s. Uiteraard de leuke wandel momentjes of tafelvoetbal potjes tijdens de pauzes. Ik kijk uit naar de tijd die nog gaat komen!

Enthousiast geworden door het verhaal van Cathy? Zie jij jezelf ook werken bij MediReva Revalidatie? Kijk dan snel op onze Werken Bij pagina en ontdek of er voor jou een uitdaging bij zit!