“Wij bieden zorg aan psychogeriatrische en somatische cliënten. Dat deden we eerst met een andere leverancier van hulpmiddelen. Ergotherapeuten van een andere stichting waren zo tevreden over MediReva Revalidatie, dat wij in Eindhoven nu ook samenwerken. En dat gaat goed. Ze staan altijd voor ons klaar en bij spoed hoef ik maar te bellen. En mocht het onverhoopt een keer niet lukken om iets te leveren, dan wordt daarover duidelijk gecommuniceerd. Het is geven en nemen.”

Monteurs tegelijkertijd adviseur
“De monteurs die hier komen zijn ook gelijk adviseur. Dat is prettig, ik hoef alles maar één keer uit te leggen. En het leuke van drie vaste monteurs is dat ze de mensen kennen. Dat vind ik mooi om te zien. Als ik over een cliënt praat, weten ze precies wie ik bedoel. Bovendien zijn ze heel respectvol naar bewoners toe en nemen ze de tijd om materialen goed af te stellen.”

Beste hulpmiddelen
“De afgelopen drie maanden hebben we een pilot gehad met antidecubitus zitkussens. MediReva registreert en reinigt alle kussens. Voordeel voor ons is dat alle kussens nu op één centrale locatie in depot zijn, we ze snel in huis hebben en dat de kussens schoon en reukloos worden afgeleverd en afgesteld. Over die pilot ben ik heel positief. Ik hoop dat we in de toekomst nog meer van dit soort trajecten kunnen opstarten. Zo zijn we verzekerd van de beste hulpmiddelen voor onze cliënten.”