De beste willen zijn en uitblinken in een klant- en kennisgerichte manier van werken. Dat is waar MediReva Revalidatie elke dag voor gaat. We zijn dan ook trots om te vertellen dat MediReva Revalidatie wederom voldoet aan de NKH en ISO 9001 certificeringen. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat wij werken volgens deze standaarden.

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH)

Het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen is ontwikkeld door Firevaned, de branchevereniging voor revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen. Door dit keurmerk, ben je bij MediReva Revalidatie ervan verzekerd dat wij voldoen aan de 7 zekerheden die het met zich meebrengt:

  1. Je ontvangt een deskundig advies over uw hulpmiddel;
  2. Je ontvangt objectieve informatie over het verkrijgen van een hulpmiddel;
  3. Je ontvangt een veilig hulpmiddel;
  4. Je ontvangt goede, duidelijke uitleg;
  5. Je ontvangt gegarandeerde nazorg en service;
  6. Je ontvangt een goede klachtenafhandeling;
  7. Je kunt ervan uitgaan dat een erkend bedrijf aandacht besteedt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

ISO 9001

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. ISO 9001 zegt het, MediReva Revalidatie doet het en het certificaat bewijst het. ISO 9001 is dé mondiaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement. Ook deze norm laat zien dat MediReva Revalidatie producten en diensten levert die voldoen aan de gevraagde kwaliteit van onze klanten en eindgebruikers. Tevens laat dit zien dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe en vooral betere methodes om efficiënter te kunnen werken.